Miekanloisto – Candoran sauva

Kirjan takakansiteksti.

Arkielämää suuremmat tarinat, jotka olivat muinaisina aikoina moraalisen kasvatuksen välineitä, kiehtovat monia meistä. Hyppää mukaan arkitodellisuuden ylittävään monipuoliseen, yllätykselliseen ja hämmästyttävään kertomukseen. Tarina antaa mahdollimahdollisuuden tarkastella perimmäisiä kysymyksiä ja miettiä hyvän ja pahan välistä olemusta.

Eräänä syksyisenä päivänä nuoren Zargonin hyvin arkinen elämä muuttuu odottamattomalla tavalla. Hänen hankkimansa vanha historiakirja muuttaa hänen rauhallisen ja seesteisen elämänsä yhdessä hetkessä. Historiikin sivuilta Zargon näkee kuvan tutulta näyttävästä linnasta, ja se saa hänen sydämensä jättämään pari lyöntiä väliin. Hän huomaa linnan lipussa hänelle vuosien varrella tutuksi tulleen apilasymbolin. Mikä on tämä salaperäinen linna, joka on lapsuudesta asti kummitellut hänen unissaan? Entä linnan lipussa oleva arvoituksellinen apilasymboli, joka on samanlainen kuin hänen riipuksessaan? Mikä mysteeri kätkeytyy tähän kaikkeen? Tästä alkaa uskon ja toivon täyteinen kiehtova, osin traaginen ja jännittävä seikkailu.

Kertomus on eeppistä fantasiaa, joka sijoittuu tarunomaiseen menneisyyteen, myyttiseen ja kuvitteelliseen maailmaan, taru-, jumal- ja muine tyypillisine fantasiaolentoineen. Siellä taikuudella ja muilla yliluonnollisilla elementeillä on oma roolinsa. Tarina kertoo hyvän ja pahan väli-sestä taistelusta ja seisoo vahvasti juutalais-kristillisen maailmankatsomuksen hengessä suurten kertomusten perustalla.

*****

Kirja on ostettavissa verkkokaupoista kuten, BoD kirjakaupasta, Amazon.de, Adlibliksestä, Suomalaisesta kirjakaupasta, Booky.fi.

Kirja on kovakantinen, lankasidottu ja sivujen määrä on 580.

Tutustu kirjaan osoitteessa: www.jptoivonen.fi

*****

Yksi vastaus artikkeliin “Miekanloisto – Candoran sauva

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *